Een mysterieus kleurboek brengt Nikki Dekker en Daan Windhorst op het spoor van een enigmatische en onvindbare internetondernemer. Het is de start van een zoektocht die hen leidt naar kleurboekuitgevers en kattengedragsdeskundigen, van Arnon Grunberg tot Lisa Weeda, en van The Sims tot Mocro Maffia – maar hoe meer ze denken ingekleurd te hebben, hoe groter de kleurplaat blijkt. Elk antwoord wordt een nieuwe vraag.

Waarom staat er een andere naam op de voorkant dan op de achterkant? Is dit het werk van een liefdevolle hobbyist, of een kille oplichter? En wie is Emmy?

Filmscenarist Daan Windhorst (De Kuthoer) en schrijver Nikki Dekker (Diepdiepblauw) worden geconfronteerd met schier onmogelijke uitdagingen in Wie is Emmy?, een podcast over lockdownhobby’s en internetcultuur. Over plagiaat, complotboeken en de verantwoordelijkheid van platforms. Het is een gezellige whodunnit waarvan de dader sowieso het kapitalisme is. En een zoektocht naar een incompetente oplichter, of een prutsende hobbyist.

Iedere woensdag een verse Wie is Emmy? in je favoriete podcast-app.

Heb je een tip of een vraag voor ons? Je kan ons bereiken via wieisemmy@gmail.com